Filme Online 2011

Filme Online 2011

FORUMUL CONTINE FILME ONLINE PREZENTARE FILME VIDEOCLIPURI MUZICA ETC.. NU UITA SA TE INREGISTREZI

Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE) Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE)

FILME RECOMANDATE

Ultimele subiecte

» Cum convertesti un film din Avi in 3gp cu Allok
Sam Ian 09, 2016 7:11 am Scris de Admin

» Euro Truck Simulator 2 Episodul 8
Lun Ian 04, 2016 1:11 pm Scris de Admin

» Farming Simulator 2 2015 Game Partea 2
Mier Iun 17, 2015 8:50 am Scris de Admin

» Farming Simulator 2 Game Partea 1
Mier Iun 17, 2015 8:44 am Scris de Admin

» Parker - 2013
Mar Mar 04, 2014 2:51 am Scris de Admin

» Directorul nostru - 1955 ( FILMUL )
Sam Noi 10, 2012 10:29 am Scris de Admin

»  Bait - 2012 ( FILMUL )
Joi Sept 27, 2012 7:53 am Scris de Admin

» Aici zorile sunt liniştite - 1972 ( FILMUL )
Joi Aug 30, 2012 9:27 pm Scris de Admin

» Marie Antoinette - 2006 ( FILMUL )
Joi Aug 30, 2012 9:17 pm Scris de Admin

» LOL - 2012 ( FILMUL )
Dum Aug 26, 2012 10:57 pm Scris de Admin

» Brave - 2012 ( FILMUL )
Dum Aug 26, 2012 10:37 pm Scris de Admin

» Battleship - 2012 ( FILMUL VARIANTA CINEMA )
Mier Aug 15, 2012 11:01 am Scris de Admin

» How to Lose Friends & Alienate People - 2008 ( FILMUL )
Sam Aug 11, 2012 3:46 am Scris de Admin

» The Devil Inside - 2012 ( FILMUL )
Sam Aug 11, 2012 3:35 am Scris de Admin

» Did You Hear About the Morgans? - 2010 ( FILMUL )
Sam Aug 11, 2012 3:18 am Scris de Admin

» Memorial Day - 2011 ( FILMUL )
Sam Aug 11, 2012 2:55 am Scris de Admin

» Red Tails - 2012 ( FILMUL )
Sam Aug 11, 2012 2:43 am Scris de Admin

»  Il piccolo diavolo - 1988 ( FILMUL )
Sam Aug 11, 2012 2:34 am Scris de Admin

» The Experiment - 2010 ( FILMUL )
Joi Aug 09, 2012 9:50 am Scris de Admin

» Bending the Rules - 2012 ( FILMUL )
Lun Aug 06, 2012 12:30 am Scris de Admin

Parteneri

forum gratuit

1483-165x165
SA:MP VA ASTEPTAM CU TOTI

Sam Iun 02, 2012 9:23 pm Scris de zebinho

O noua comunitate, una unita, plina de profesionalism si seriozitate. Detinem la momentul actual, 3 servere de Counter Strike [ Cautam detinatori ] , Un server de SA:MP RPG, un uimitor forum, si un staff bine pus la punct, si capabil ! Avem viitor, de ce sa nu ni te alaturi si tu ? Incearca, comunitatea HitGames [hitgames.ro ] SA:MP IP : 86.120.138.4:7777 // Va asteptam !

VA PLACE FORUMUL

Dum Feb 05, 2012 2:45 am Scris de Admin

VA ASTEPTAM CU SUGESTI SAU PROBLEME LEGATE DE FORUM


Cine este conectat?

In total sunt 4 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 4 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 148, Dum Iun 08, 2014 8:20 am

STATISTICI FORUM

Promovare Site
Certificat Web
Filme Online Top66 Statistici
TOP-RO - Top siteuri din Romania

Free SEO Tools

SEO Romania
Promovare Site - Top123.ro
Vezi filme documentare subtitrate

web page visitor counter

VIZITE PE FORUM
Bebelusi
Site-ul apare in Directorul Kappa
promovare site
schimb de trafic
Pagini personale
Personal

LINKUL TAU LA DOAR 5$ AICI

http://www.elanko.ro/
http://www.tu.ro/cadouri.html#vrea-24430

Aboneazate la Newsletter

Email:

  Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief - 2010 ( FILMUL )

  Distribuiţi
  avatar
  Admin
  Admin

  Mesaje : 4110
  Puncte : 67532
  Reputatie : 2
  Data de inscriere : 01/03/2011

  Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief - 2010 ( FILMUL )

  Mesaj Scris de Admin la data de Mier Dec 21, 2011 12:27 am

  VIZIONARE PLACUTA


  Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine (Pentru IE)  DESPRE FILM


  Percy (apelativ familiar de la Perseu!) Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare şi prin urmare semi-zeu, timidul Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei şi titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original. După ce descoperă că este fiul lui Poseidon, puştiul porneşte într-o aventuroasă călătorie pentru a pune mâna pe fulgerele lui Zeus, de furtul cărora îi este acuzat tatăl.

  Percy Jackson & Oplimpienii: Hoţul Fulgerului (cunoscut ca Percy Jackson & Hoţul Fulgerului) este un film produs de Chris Columbus. Filmul este o adaptare a The Lightning Thief, primul roman din seria Percy Jackson & The Olympians de Rick Riordan. Starul filmui, Logan Lerman, e personajul principal Percy Jackson alături de actorii Jake Abel, Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario, Rosario Dawson, Steve Coogan, Uma Thurman, Catherine Keener, Sean Bean şi Pierce Brosnan. A apărut în cinematografe din 12 Februarie 2010.

  Desfăşurare

  În vârful Empire State Building, Poseidon (Kevin McKidd) se întâlneşte cu fratele său, Zeus (Sean Bean). Motivul întâlniri: Fulgerul (cea mai puternică armată creată vreodată) dispăruse. Zeus îl învinovăţeşte pe fiul fratelui sau, Percy, că ar fi furat Fulgerul. Zeus îi dă 14 zile (până la solstiţiu) să returneze Fulgerul sau va fi război.

  În timpul unei excursii la muzeul de artă greacă şi romană, tânărul Percy Jackson (Logan Lerman), este surprins de o Furie, Doamna Dodds, care îl atacă pentru a recupera Fulgerul care crede că este la el. Percy este salvat la timp de profesorul său de latină, Domnul Brunner (Pierce Brosnan). Domnul Brunner îi dă lui Percy un stilou şi îi explică că este o armă foarte puternică. La instrucţiunile profesorului, cel mai bun prieten a lui Percy, Grover (Brandon T. Jackson), îl duce pe tânărul Percy spre Tabăra Half-Blood (o tabără de semizei), împreună cu mama sa, Sally Jackson (Catherine Keener). În timpul călătoriei, ei sunt atacaţi de un Minotaur. Deşi Percy şi Grover, care se află că este un satyr, ajung în tabără, protecţia de la intrare nu îi permite mamei lui Percy să intre în tabără; este capturată de Minotaur. Percy învinge Minotaurul cu stiloul (sabie Riptide) şi ucide creatura.

  Percy află că Domnul Brunner este de fapt centaurul Chiron (creatură mitologică), iar tatăl său este Poseidon. Deasemenea, Percy îl întâlneşte Luke Castellan (Jake Abel), fiul lui Hermes şi şeful taberei, şi Annabeth Chase (Alexandra Daddario), fiica Atenei. În tabără, Percy află că are abilitatea de a controla forţa apei.

  Mai târziu, zeul Hades apare şi îi propune lui Percy un schimb: Fulgerul pentru mama sa. Chiron îl instruieşte pe tânărul semizeu să nu facă târgul şi să meargă în Olimp pentru îl convinge pe Zeus de nevinovăţia sa. Percy hotărăşte să plece în Infern pentru al convinge pe Hades că nu el a furat Fulgerul. Grover şi Annabeth hotărăsc să-l însoţească. Luke îl ajută pe Percy, dându-i un puternic scut, o pereche de papuci zburători şi o hartă către perlele Persefonei (Rosario Dawson) pentru a ieşi din Infern.

  La Garden Emporium, cei trei sunt atacaţi de Medusa (Uma Thurman), o decapitează şi iau prima perlă. De asemenea, îi iau şi capul pe care îl folosesc cu succes împotriva Hidrei care îi atacă în Parthenon (replica din Nashville, Tennessee). Acolo găsesc cea de-a doua perlă. Găsesc a treia perlă în Lotus Hotel and Casino (în Las Vegas, Nevada). După ce părăsesc Las Vegas, harta dezvăluie intrarea în Infern: Hollywood, sub însemnul hollywoodian.

  Cei trei intră în Infern şi traversează Râul Styx. După ce sunt duşi la Hades, Percy încearcă să explice că nu el a furat Fulgerul; îşi scapă scutul, iar Hades observă că în interiorul lui se află Fulgerul. Persefona îl distrage, îi ia fulgerul şi îl atacă. Percy, Annabeth şi Sally scapă din Infern, dar sunt nevoiţi să îl lase pe Grover în urmă, în "grija" Persefonei, deoarece au doar trei perle. Sunt transportaţi la Empire State Building - intrarea în Olimp. Percy este nevoit să se confrunte cu Luke, care se dezvăluie ca fiind hoţul Fulgerului. Îşi exprimă opinia că generaţia sa ar trebui să conducă Olimpul, crezând că cei trei nu vor scăpa din Infern în viaţă . După ce Percy îşi foloseşte puterile pentru "a-l rezolva" pe Luke (Luke nu moare, continuând să fie antagonistul seriei), Percy ajunge în Olimp, unde returnează Fulgerul şi dezvăluie adevărul despre Luke. Percy îl roagă de asemenea pe Zeus să îl elibereze pe Grover din Infern; Zeus e de acord. Poseidon îi explică lui Percy motivul pentru care l-a părăsit când avea 7 luni: o lege prin care zeii nu pot avea contact fizic cu fii lor, motivul: îşi neglijau responsabilităţile. Percy se întoarce în Tabăra Half-Blood, unde îşi continuă antrenamentul alături de Annabeth şi Grover.

  După generic urmează o scenă care o înfăţişază pe Sally forţăndu-l pe Gabe, tatăl vitreg a lui Percy, să părăsească apartamentul. El citeşte o notiţă de pe frigider prin care Percy spune mamei sale să nu desfacă frigiderul. Gabe distruge încuietoarea: în faţa lui... capul Medusei; Gabe împietreşte pe loc.  FILMUL


  VARIANTA 1

  VARIANTA 2

  VARIANTA 3

  VARIANTA 4

  VARIANTA 5

  COMENTEAZA FILM  _________________
  Ajutati cu un vot click pe link http://premii.joo.ro/cosmin1984.html Va Multumesc ADMIN...

   Acum este: Mier Iul 18, 2018 5:02 am